Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

В Обухові розпочався 3-денний семінар для виховників патріотичної гри ДЖУРА

Національно-патріотичне виховання учнівської молоді, формування активної громадянської позиції та готовності до захисту України є як ніколи актуальним для нашої держави.
18 листопада на базі Академічного ліцею №4, що на мікрорайоні Яблуневий, розпочався 3-денний обласний семінар-тренінг Школи виховників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура), спрямований на підготовку громадських активістів, тренерів, які організовують гру та навчають своїх вихованців.
У заході беруть участь представники з багатьох районів Київської області, а саме: Білоцерківського, Васильківського, Обухівського, Кагарлицького, Володарського, Миронівського, Ставищенського, Фастівського, а також з міст: Біла Церква, Обухів, Васильків, Переяслав, Фастів, Буча, Лисичанськ Луганської області та учасники з Великодимерської ОТГ.
Семінар організований управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації, Комунальним закладом КОР «Київський обласний молодіжний центр» та Комунальним закладом КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» за підтримки Обухівської міської ради.

Коментарі