Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

«ПРО СКЛАДОВУ «ТРЕБА» ФОРМУЛИ ВИБОРУ ПРОФЕСІЇ»

11 листопада 2019 року фахівці Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості провели інтерактивний профорієнтаційний урок на тему «Формула вибору професії. Складова «Треба» для учнів 9-Б класу Академічного ліцею №1 імені А.С.Малишка міста Обухова.

Підлітки згадали формулу вибору професії «Хочу-Можу-Треба», прослухали міні-лекцію про її третю складову «Треба», детально розібрали та обговорили помилки, з якими можна стикнутись під час її використання. Дев’ятикласники охоче брали участь в інтерактивних вправах «Мої можу», «Барометр професій» та «Мої наступні кроки».

На завершення заняття школярі підвели підсумки, поділилися, що корисне вони дізналися сьогодні, та отримали домашнє завдання: зареєструватися та пройти тестування на «Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри державної служби зайнятості» та в консультаційній мережі «Моя професія».

Сподіваємось, що проводячи такі уроки постійно та систематично, ми допоможемо школярам здійснити в майбутньому дійсно правильний професійний вибір: і щоб професія була до душі, і щоб відповідала здібностям та нахилам, і щоб після навчального закладу була змога працювати та рости професійно.

Коментарі