Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Осінній Ярмарок вакансій в Обухові

17 жовтня 2019 року в приміщенні Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбувся традиційний осінній Ярмарок вакансій.
Основна мета Ярмарку – надання можливості зустрітись шукачам роботи безпосередньо з роботодавцями, ознайомитись з наявними вакансіями, з умовами праці та вимогами до працівника, оплатою праці, а роботодавцям – допомогти у підборі кваліфікованих працівників.

У заході взяли участь 17 роботодавців, які на сьогодні мають потребу у працівниках, серед яких: ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат», ТОВ «Ренус Ревайвел», ТОВ «Компанія Май Україна», ТОВ «Успіх», ТОВ «Омакс Інтернешнл», Обухівське МУВГ та інші. До уваги шукачів роботи було запропоновано 303 вакансії. Найбільший попит на сьогодні спостерігається на робітничі вакансії такі як: слюсар з ремонту устаткування, слюсар-ремонтник, електромонтер, водій навантажувача, водій автотранспортних засобів, машиніст гофрувального агрегата, машиніст пакувальної машини, машиніст екструдера, машиніст ДВА, електрогазозварник, швачка. Постійна потреба роботодавців у вантажниках, укладальниках-пакувальниках, тощо. Також були представлені вакансії для спеціалістів: економіст, інженер-гідротехнік, інженер-технолог, енергетик, фахівець з транспортних перевезень, фахівець з продажу та ін.

На заході були присутні представники Національної гвардії України та Обухівського районного військкомату, які пропонували відвідувачам службу за контрактом.
Пошук роботи здійснювали понад 300 осіб, серед яких 230 безробітних.

Безробітні спілкувались безпосередньо з представниками роботодавців, підбирали вакансії, залишали свої резюме та отримували направлення на працевлаштування.

В результаті фахівцями центру зайнятості видано 27 направлень на працевлаштування, в тому числі 13 – на тимчасові роботи.

Служба зайнятості завжди готова допомогти тим, хто бажає працювати.

Коментарі