Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Податківці Київщини поповнили бюджет на 81,1 млн. гривень

З початку 2019 року управлінням податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування ГУ ДПС у Київській області проведено 465 документальних перевірок юридичних осіб, що на 19 перевірок менше, ніж за січень-вересень 2018, у тому числі 183 планових та 282 позапланових перевірок.

За результатами проведених документальних перевірок донараховано узгоджених податкових зобов’язань в сумі 711,3 млн.гривень. Із донарахованих сум до бюджету надійшло 71,7 млн.грн., що на 21,1 млн.грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. Крім того, в ході документальних перевірок зменшено неправомірно задекларовані підприємствами збитки на суму 200,4 млн.грн., що дозволить у майбутніх періодах упередити несплату податку на прибуток до бюджету на 36,1 млн.гривень. Також зменшено суму від’ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ у розмірі 26,7 млн.гривень.

Крім того, за січень – вересень 2019 проведено 1 422 фактичні перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, за результатами яких до порушників податкового законодавства застосовані штрафні санкції на загальну суму 30,3 млн.грн., з яких 9,4 млн.грн. сплачено до бюджету.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі