Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

2019 рік став для Обухова плідним та успішним щодо налагодження партнерських відносин з іноземними містами

Маючи тривале побратимство з німецьким містом Радебойль, Миргородом на Полтавщині та Полоцьким районом Республіки Білорусь, цьогоріч до нашої дружньої партнерської родини долучилися міста Грозуплє (Словенія) та Бенджін (Польща). А нещодавно, перебуваючи в Грузії з дружнім візитом, ми підписали Договір про співпрацю між муніципалітетом Хашурі та Обухівською міською радою.

Під час візиту делегація взяла участь у щорічному святкуванні Лесяоба – Дня Лесі Українки, яке відбулося у містечку Сурамі, Хашурського муніципалітету. Там велика поетеса провела останні дні свого життя, лікуючись від хвороби.

Програма святкування включала церемонію урочистого покладення квітів до погруддя Лесі України та виступи творчих колективів Грузії та України.

Для Обухова та Хашурі має велике значення культурна спадщина свого краю, а тому у нас є хороші перспективи для розвитку тісних культурно-мистецьких зв’язків між нашими містами, що мають в своїй творчій скарбниці постатей знаменитих митців, художників та поетів.

Коментарі