Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВИЇЗНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ПАТ «ОБУХІВСЬКЕ»

25 вересня 2019 року фахівці Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості провели виїзний семінар для працівників ПАТ «Обухівське», які будуть вивільнені у зв’язку з ліквідацією товариства.

У заході прийняли участь близько 50 осіб. Основною метою семінару було інформування вивільнюваних працівників про послуги, моральну та матеріальну підтримку, яку надає служба зайнятості щодо соціального захисту осіб, які втратили роботу.

Відвідувачам надали інформацію щодо стану ринку праці регіону, розповіли про роботу з джерелами отримання інформації про вакансії, зокрема за допомогою інтернет-ресурсів державної служби зайнятості.

Представники центру зайнятості розповіли про активні заходи сприяння працевлаштуванню, які проводяться службою зайнятості. Проінформували про порядок реєстрації, права та обов’язки осіб, які звертаються за допомогою в працевлаштуванні, про можливість користування сучасними електронними сервісами. Також обговорювались питання щодо порядку призначення та виплати матеріального забезпечення на випадок безробіття.

Зверталася увага слухачів на можливості навчання, перенавчання чи підвищення кваліфікації за направленням центру зайнятості, сприяння у започаткуванні власної справи тощо.

На завершення семінару присутні висловили подяку за надану інформацію та роз’яснення.

Коментарі