Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Платниками Обухівського управління сплачено майже 655990,2 тис грн ЄСВ

Протягом січня – серпня 2019 року платники Обухівського управління сплатили 655990,2 тис.грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Вказана сума перевищила минулорічні надходження на 148193,2 тис. грн, або на 29,18%.

Зокрема, у серпні 2019 року надійшло 80973,1 тис. грн ЄСВ. У порівнянні з серпнем 2018 року сума збільшилась на 16201 тис. грн, або на 25%.

Важливою проблемою сьогодні є легалізація зайнятості населення та заробітної плати. Саме тому важливим є завдання повернути втрачені ресурси в економіку держави та надати можливість збільшити доходи громадян.

Нелегальна праця знижує доходи Пенсійного фонду та фондів соціального страхування, тому вкрай важливо, щоб громадяни усвідомлювали необхідність легального працевлаштування, яке дає право на отримання соціальних гарантій у разі втрати працездатності, права на відпустку, на субсидію та гідне пенсійне забезпечення.

Звертаємо увагу, що з 01 жовтня 2019 року змінюються реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборів, відкритих відповідно до вимог стандарту ІВАN.

У разі помилкової сплати сум ЄСВ на невідповідний рахунок кошти повертаються виключно на підставі заяви платника про таке повернення. До заяви додається оригінал або завірена платником копія розрахункового документа.

В.о. начальника Обухівського управління                                   Світлана ДУБЕНЕЦЬ

Коментарі