Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Прес-анонс

Шановні журналісти!

У середу, 18 вересня відбудеться зустріч начальника Регіонального сервісного центру МВС в Київській області Миколи ГОРБОНОСА з представниками органів місцевого самоврядування міста Обухів та району і мас-медіа.

Під час зустрічі йтиметься про результати діяльності РСЦ МВС в Київській області у 2019 р., запровадження новацій у процеси складання практичних іспитів для отримання права на керування транспортним засобом і видачі номерних знаків, про плани щодо завершення оновлення сервісних центрів Київщини та щодо співпраці РСЦ МВС із Центрами надання адміністративних послуг.

Запрошуємо долучитись до заходу всіх бажаючих дізнатися про перебіг реформування колишніх МРЕВ у сучасні відкриті офіси з клієнтоорієнтованим персоналом.

Спілкуватимемось у вільному форматі! У кожного учасника буде можливість отримати ексклюзивний коментар чи інтерв’ю. Інформацію також надаватимуть заступник начальника РСЦ МВС в Київській області Сергій Петров та начальник відділу організації реєстраційно-екзаменційної роботи та взаємодії із суб’єктами господарювання РСЦ МВС в Київській області Євгеній Корнійко.

Початок заходу: об 11:00

Місце проведення: Київська область, м. Обухів, вул. Каштанова, 23 (приміщення територіального сервісного центру МВС №3244 РСЦ МВС в Київській області).

Контактна особа: Світлана Полин, головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю Регіонального сервісного центру МВС в Київській області.

Телефони для акредитації представників ЗМІ: (044) 290-37-90, 067-918-71-36, 095-124-30-24.

Коментарі