Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ОБУХІВ – МІСТО СИЛЬНИХ ТІЛОМ ТА ДУХОМ

У нашому місті спорт поселився навіки. Він не просто існує у нас, він живе, процвітає і великими кроками рухається вперед.

У цьому сьогодні міг переконатися кожен, хто побував на великому святі – День фізичної культури та спорту, який проходив на центральному стадіоні ім. В. Мельника.

Були представлені майже усі види спорту, що є у місті, на спеціальних локаціях та в показових виступах спортсменів.

Разом зі своїми тренерами, юні вихованці вправно представили свої високі досягнення з пауерліфтингу, вільної боротьби, карате зендокай-до, кікбоксингу, таеквондо та інших видів єдиноборств.

Також були змагання з шахів, волейболу, футболу, великого та настільного тенісу і легкої атлетики серед спортсменів інваспорту.

Чудові виступи, у яких майбутні чемпіони продемонстрували свою міць, витримку, хорошу підготовку і спортивні таланти.

І все це завдяки тренерам-професіоналам, підтримці батьків та, звичайно, наполегливій праці юних спортсменів.

Дивлячись на це, можна лише пишатися вашими досягненнями та щиро радіти за вас!

Дуже приємно, що кожна дитина та кожен дорослий нашої громади може знайти себе у спорті, вибрати собі до вподоби усе, що забажає і навіть торувати дорогу до професійних спортивних перемог.

Адже усі ваші досягнення не пройдуть безслідно, як і не залишилися без уваги звершення старших поколінь спортсменів нашого міста та району. Саме про це і розповідається у книзі ветерана спорту Русана Олексія Макаровича, яку сьогодні на святі було презентовано усім переможцям змагань.

Отож, я щиро вітаю усіх зі святом великого спорту!

Нехай усе задумане здійсниться, а для перемог не буде серйозних перешкод! Енергії, сил, міцного здоров’я та благополуччя вам.

Залишайтеся завжди сильними тілом та духом!

З повагою
Обухівський міський голова Олександр Левченко

Коментарі