Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ, УЧНІ ТА БАТЬКИ!

Ось і знову прийшло до нас чудове свято – День Знань.

В усіх ліцеях міста пролунали Перші Дзвінки, які ознаменували собою початок нового 2019-2020 навчального року.

Дорогі друзі, вітаю вас!

Сьогодні ви знову зустрілися зі своїми вчителями, учнями, однокласниками. І мені здається, що ця зустріч була хвилюючою та насиченою. А для першокласників, і взагалі, незабутньою.

Ви прийшли в красиві ошатні заклади, оновлені класи та майданчики.

Не одна велика команда працювала для того, щоб все було підготовлено до навчального процесу в усіх освітніх та дошкільних закладах міста. І продовжують працювати в деяких закладах, аби повністю здійснити задумане.

Хочеться побажати, щоб оточуюче вас середовище оновлених навчальних закладів спонукало здобувати знання, надихало та піднімало настрій – і вихованцям, і педагогам. Адже хороші умови для навчання беззаперечно сприяють цьому.

Зичу маленьким першокласникам, які несміливо переступили поріг школи, завжди залишайтеся допитливими, отримуйте позитивний досвід від спілкування і навчання.

Майбутнім випускникам бажаю натхнення та енергії, берегти хороший спомин про шкільні роки та вміло використати здобуті знання в подальшому.

Усім бажаю міцного здоров’я, творчого підходу до вирішення будь-яких справ, нескінченного ентузіазму, радості та нових здобутків!

Щасти вам!

З повагою
Обухівський міський голова Олександр Левченко

Коментарі