Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

День села Таценки

31 серпня 2019 року громада села Таценки святкувала своє День народження. Було весело й галасливо на майданчику поблизу клубу с.Таценки.

Свято розпочалося з дитячої розважально-ігрової програми. Були різноманітні розваги, ігри, конкурси й смачні подарунки! Радісна малеча під супровід прекрасної ведучої Белль Шевченко змагалася за перемогу у різноманітних змаганнях-естафетах.

На свято завітав секретар Обухівської міської ради Клочко Сергій Миколайович й привітав усіх присутніх, побажавши миру, злагоди, процвітання.

Окрасою свята, як і завжди, були обухівські майстрині, які провели чудові майстер-класи. На виставці творів можна було придбати на згадку рукотворні вироби, або ж власноруч створити свій сувенір. Дітлахи робили мотанки-восьминіжки, намисто з сердечок, декупаж-магнітик, аквагрим на обличчі та малюнок на воді за новою технологією…

А заспівати та привітати жителів села приїхали творчі колективи Міського будинку культури з прекрасною веселою концертною програмою, яку провів Побігай Юрій.

Лунали пісні у виконанні вокальних ансамблів «Вербиченька», «Горлиця», «Березіль», «Намисто», вокального дуету Т.Литвоченко й О.Лисенко, заспівали для всіх Юрій Побігай, Микола Рябошапка, Людмила Чорноіван. А родзинкою свята став неповторний яскравий ансамбль шумових інструментів «Стук-грюк бенд».

Коментарі