Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

РОБОТА МОБІЛЬНИХ ТОЧОК ДОСТУПУ

На виконання графіку затвердженого спільним наказом від 06.12.2018 №871/6/17/404/773 «Про затвердження графіку роботи мобільних точок доступу за участю посадових осіб Головного територіального управління юстиції у Київській області, посадових осіб Місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Київської області, посадових осіб органів Пенсійного фонду України Київської області, посадових осіб органів соціального захисту населення Київської області з 15 січня 2019 року по 31 грудня 2019 року Обухівський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Київській області повідомляє про те, що:

27 серпня 2019 року в Жуківцівській та Верем’яцькій сільських радах Обухівського району проводився прийом громадян мобільною точкою доступу за участю посадових осіб, начальника Обухівського міськрайонного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Київській області Г. Карпенко, заступника начальника Обухівського міськрайонного відділу ДВС ГТУЮ у Київській області В. Прізова, начальника Обухівського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України у Київської області Н. Василишиної.

Безоплатну правову допомогу отримали 20 жителів с. Жуківці та с. Верем’я.

Громадян цікавили питання отримання субсидій, пенсійного забезпечення, виплата допомоги малозабезпеченим сім’ям, прийняття спадщини.

По питанню умов призначення пенсій за віком по 4 категорії ЧАЕС звернулися: Резанова Ніна Іванівна (1954 р.н.), Некряч Тетяна Василівна (1966 р.н.) та Гаркуша Олексій Олександрович по питанню переходу з виду на вид пенсії.

Також надано роз’яснення по деяких питаннях при зверненні за призначенням субсидій щодо можливості укладання договорів про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, про електронні сервіси ПФУ: веб-портал та смс – інформування, призначення пенсії «в один дотик».

Додатково в сільських радах для відома громадян на інформаційних стендах розміщено інформацію щодо змін в пенсійному забезпеченні з 01.07.2019р. та Типовий договір про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування (одноразова сплата єдиного внеску).

Коментарі