Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Оприлюднення громадських обговорень щодо пропозицій та зауважень до проекту генерального плану с. Ленди Обухівської міської ради Київської області

н/п ПІП Основні зауваження   Дата надходження
1 Семененко Андрій Володимирович

 

08700

Обухівська міська рада,

село Ленди, вулиця Сонячна,39

 

Мене, як власника земельної ділянки в селі Ленди хвилює питання будівництва дороги по приватним земельним ділянкам. Користуючись нагодую, надаю свої заперечення щодо запланованої дороги у генеральному плані села Ленди.

Правові, економічні, організаційні та соціальні засади забезпечення функціонування автомобільних доріг, їх будівництва, реконструкції, ремонту та утримання визначено, в першу чергу Законом України “Про автомобільні дороги”, а також законами України “Про дорожній рух”, “Про інвестиційну діяльність”, “Про концесії на будівництво та експлуатацію автомобільних доріг” та іншими актами законодавства.

Будівництву автомобільної дороги передує ряд обов’язкових етапів, що починається з вибору земельної ділянки для її розміщення.

Порядок вибору земельних ділянок та погодження питань, пов’язаних з вилученням (викупом) та вибором земельних ділянок для розміщення об’єктів, врегульовано Земельним кодексом та постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року № 427 “Про затвердження Порядку вибору земельних ділянок для розміщення об’єктів”.

1.      Відповідно до частин першої та другої статті 151 Земельного кодексу України особи, зацікавлені у вилученні (викупі), виборі земельних ділянок, зобов’язані погодити з власниками землі і землекористувачами, згідно з їх повноваженнями, розміри земельних ділянок, передбачені для вилучення (викупу), умови їх вилучення (викупу), а також розміри земельної ділянки, передбачені для її передачі (надання), умови її передачі (надання) з урахуванням комплексного розвитку території, який би забезпечував нормальне функціонування на цій ділянці і прилеглих територіях усіх об’єктів та умови проживання населення і охорону довкілля.

Враховуючи вищезазначене, я,  як власник земельної ділянки по вулиці Сонячна,39 у селі Ленди – категорично заперечую щодо розташування автомобільної дороги в генеральному плані села. Це порушує мої особисті майнові права і майнові права мешканців села.  

Коментарі