Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДОРОГА ОБУХІВСЬКА ГРОМАДО!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора України!

Це свято усіх поколінь українського народу, данина поваги символу держави, що пройшов довгий, героїчний і часом трагічний шлях.

Під рідним прапором українці утвердили свою віковічну мрію про державність, соборність та самостійність.

Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання та поваги до минулого нашого народу народжуються у серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

З великим сумом та пошаною згадаємо тих Героїв, які поклали своє життя за Україну. Ми щиро вдячні усім воїнам, що боронять зараз нашу країну на сході.

Випробування об’єднують український народ та роблять його сильнішим. Ми добре зрозуміли, що омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас. Ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни.

Сьогодні ми зібралися біля міської ради на заході присвяченому Дню Державного Прапора України, щоб засвідчити свою повагу до національного символу українського народу та у святковій атмосфері вручити перший документ громадянина України – паспорт, нашим юним мешканцям громади.

Дорогі земляки! Хочу у цей святковий день усім побажати міцного здоров’я, добра та достатку, щедрої долі та наснаги!

Нехай ваше життя буде сповнене радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.

Зі святом!

Коментарі