Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Тематичний семінар на тему «Реалізація права на податкову знижку»

Семінар на тему «Реалізація права на податкову знижку» відбувся в Богуславській ДПІ Обухівського управління ГУ ДФС у Київській області, який проводила начальник Богуславської ДПІ Підопригора Вікторія Василівна.

Під час семінару було наголошено, що платник податку може скористатись правом на отримання податкової знижки, пов’язаної з навчанням члена сім’ї першого ступеня споріднення, незалежно від того чи одержує такий член сім’ї заробітну плату.

З метою використання права на податкову знижку достатньо подати до податкового органу за місцем податкової адреси (реєстрації) декларацію про майновий стан і доходи та копії підтверджуючих документів.

Підстави для нарахування податкової знижки із зазначенням конкретних сум відображаються платником податку у річній податковій декларації, яка подається по 31 грудня включно наступного за звітним податкового року.

Учасники семінару відмітили важливість володіння знаннями щодо змін у податковому законодавстві, зауваживши, що це дає їм можливість правильно й ефективно організовувати власну діяльність.

Обухівське управління

Коментарі