Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

СУМУЄМО ТА СПІВЧУВАЄМО

28 липня на 59-му році життя після тривалої хвороби перестало битися серце великої людини, талановитого керівника – Баска Віталія Олександровича, генерального директора ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат».

Обухівський міський голова Олександр Левченко та колектив міської ради висловлюють глибоку скорботу та щирі слова співчуття його рідним та близьким.

Віталій Олександрович був зразком яскравої й талановитої особистості, досвідченим керівником та фахівцем своєї справи, людиною, яка весь час перебувала у творчому пошуку і не зупинялася на досягнутому. Свою трудову діяльність він розпочав на комбінаті у 2008 році та понад дев’ять років беззмінно очолював підприємство на посаді генерального директора.

Завдяки його наполегливій праці та організаторським здібностям, спрямованим на зростання авторитету підприємства, комбінат працює стабільно і стало тримає позицію флагмана целюлозно-паперової промисловості України.

Віталій Олександрович запам’ятався тим, хто його знав, людиною відповідальною, інтелігентною, розважливою та справедливою. У роботі він щедро ділився своїм досвідом, допомагав людям, завжди був відкритий та мав незаперечний авторитет серед колег і однодумців.

Низько схиляємо голову перед його відходом у вічність.

Світла і вічна пам’ять!

Коментарі