Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОФІСУ РОБОТОДАВЦЯ В ОБУХОВІ

23 липня 2019 року в Обухівській міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості відбулось засідання круглого столу на тему: «Дієві форми співпраці служби зайнятості та роботодавців».

Під час заходу відбулась презентація Офісу роботодавця, який розпочав роботу в приміщенні Обухівської міськрайонної філії Київського ОЦЗ.

В заході взяли участь голова правління Обухівської організації роботодавців Віктор Устіч, заступник начальника відділу Обухівського об’єднаного управління пенсійного фонду України Київської області Наталія Козярецька, фахівець Управління соціального захисту населення Обухівської РДА Анна Царьок, роботодавці.

Відкрила засідання заступник директора-начальник відділу Обухівської філії КОЦЗ Надія Стричак, яка наголосила, що Офіс роботодавця створений з метою сприяння підвищення якості сервісного обслуговування клієнтів служби зайнятості. Завдяки йому кожен роботодавець, від фізичної особи-підприємця, до представників великих підприємств, можуть проводити за окремо визначеним графіком:

• Ділові зустрічі;
• Презентації підприємства;
• Співбесіди з кандидатами на зайняття посад (як з безробітними особами так і з шукачами роботи);
• Розміщувати інформацію про підприємство.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Катерина Покотилова розповіла про нові форми роботи, які сприяють оперативному укомплектуванню вакансій: відео-резюме шукачів роботи, проведення онлайн – співбесід з роботодавцями. Акцентувала увагу на Електронному кабінеті роботодавця, завдяки якому є можливість подавати звітність, зробити підбір працівників, ознайомитися з резюме шукачів роботи, взяти участь у анкетуванні, дізнатися про послуги та новини Служби зайнятості і т.і.

Роботодавців поінформовано про можливість проходження професійного навчання безробітних, отримання компенсаційних виплат за працевлаштування безробітних певних категорій.

Присутнім запропоновано скористатись Офісом роботодавця з метою пришвидшення укомплектування заявлених вакансій. Представниками двох роботодавців зарезервовано час в Офісі для проведення співбесід з кандидатами на робочі місця.

Коментарі