Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Оголошення про проведення громадських слухань з обговорення генерального плану с. Ленди Обухівської міської ради Київської області

Шановні мешканці с. Ленди!
(повідомлення про проведення громадських слухань)

 Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України  «Про основи містобудування», Закону України  «Про планування і забудову територій»,  Закону України «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» міською радою за участю зацікавлених осіб планується провести громадські слухання щодо розгляду проекту містобудівної документації  – генерального плану села Ленди з метою визначення цільового призначення з відображенням існуючого функціонального використання земельних ділянок та формування принципів планувальної організації забудови території населеного пункту.

Проект генерального плану розроблено Науково-дослідним і проектним інститутом містобудування ДП «НДПІ Містобудування».

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень з питань формування принципів планувальної організації забудови території населеного пункту, будівництва господарських та адміністративних споруд та інше (подаються громадянами у письмовому вигляді із  зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил).

Генеральний план населеного пункту ЛЕНДИ –містобудівна документація, яка визначає принципові вирішення розвитку, планування, забудови та іншого використання території населеного пункту.

Мета містобудівної документації (генерального плану села Ленди) на місцевому рівні: визначення допустимих видів забудови територій, забезпечення охорони навколишнього середовища, збереження культурної спадщини, виділення територій для розміщення житла тощо.

Генеральний план села Ленди містить графічні та текстові матеріали.

Відомості про замовника та розробника містобудівної документації на місцевому рівні «Генеральний план села Ленди».

  1. Замовник: Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області.
  2. Розробник: ДП «НДПІ Містобудування» (Україна, 01133, Київ-33, бул. Лесі Українки, 26 А, тел. (044) 286-04-10.
  3. Підстава розроблення: відповідно до договору із виконавчим комітетом Обухівської міської ради Київської області від 22.02.2019 №2019-23/57.

Інформація про місце та строки ознайомлення з проектом містобудівної документації.

З містобудівною документацією «Генеральний план села Ленди» можна ознайомитися у строк з 15 липня 2019 року по  16 серпня 2019 року (включно) у земельному відділі  виконавчого комітету Обухівської міської ради за адресою: вул. Київська, 10, каб. 6, 1-й поверх, тел.: 5-05-09, 5-02-46, або на офіційному веб-сайті Обухівської міської ради у розділі.

Демонстраційний матеріал містобудівної документації буде розміщено  з               15 липня 2019 року по  16 серпня 2019 року (включно) в приміщенні виконкому Обухівської міської ради за адресою: вул. Київська, 10, 1-й поверх каб. 6., а також в клубі села Ленди, вул. Сонячна,12.

ОСНОВНІ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ:

Показники Одиниця виміру Існуючий стан Розрахунковий строк
1 Населення осіб 110 250
2 Територія у межах населеного пункту, всього, у т.ч.: га 70,66 84,6
  Житлової забудови, всього -″- 31,16 47,73
  Громадської забудови, всього -″- 0,2 1,07
  Транспортної інфраструктури (вулично-дорожньої мережі) -″- 5,44 11,76
  Ландшафтно-рекреаційної та озелененої, всього у т. ч.: -″-    
  –        території зелених насаджень загального користування -″- 9,68
  –        озеленені, у тому числі спец. призначення -″- 4,5 10,54
  Водних поверхонь -″- 2,84 3,56
  Сільськогосподарських угідь (городи) -″- 14,0
  Інші території -″- 12,52 0,3
3 Житловий фонд садибний , всього тис. м2 /будинки 5,9/92 12,9/192
  Середня житлова забезпеченість населення загальною площею м2/особу 53,6 51,6
4 Нове садибне житлове будівництво, всього тис. м2/ будинків   7,0/100

 

Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій:

Зауваження та пропозиції приймаються від фізичних та юридичних осіб у строк з 15 липня 2019 року по  16 серпня 2019 року (включно) виконавчим комітетом Обухівської міської ради, відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою КМУ № 555 від 25.05.2011 року.

Поштою на адресу: Виконавчий комітет Обухівської міської ради, 84205, Київська обл.,  м. Обухів, вул. Київска, 10.

В електронному вигляді: на електронну адресу: E-mail: vykonkom@obcity.gov.ua

Інформація про результати проведення громадських слухань, щодо врахування громадських інтересів до проекту містобудівної документації на місцевому рівні «Генеральний план села Ленди», буде розміщена на офіційному веб-сайті Обухівської міської ради https://obcity.gov.ua/miska-vlada/strukturni-pidrozdili/viddil-rozvitku-infrastrukturi-mistobuduvannya-ta-arkhitekturi/, швидка клавіша «архітектура», підрозділ «Генеральний план села Ленди».

Відповідальна особа – Заступник міського голови Цельора В.В.

Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області

Коментарі