Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні мешканці Обухівської громади!!!

01 липня 2019 року відбулося засідання робочої групи з питань розробки основних положень та принципів громадського бюджету на території Обухівської міської на якому розглянуто та відібрано проекти, які будуть допущені до голосування. Мешканцями Обухівської громади було подано 21 проект.

Кожен проект був проаналізований, обговорений членами робочої групи і прийняті відповідні рішення.

До голосування допущено 11 проектів: «Закупівля обладнання для тренажерного залу на мікрорайоні Яблуневий»; «Оновлення спортивного інвентарю»; «Дитячий ігровий комплекс на мікрорайоні Яблуневий»; «Безпека руху дітей»; «Облаштування громадського простору в селі Таценки»; «Алея Сакур в Обухові»; «Бренд бук міста Обухів»; «Зелені гутірки»; «Міський центр програмування «ОбухБотс» на базі Академічного Ліцею №1 ім. А.С. Малишка»; «Чисте Джерело»; «Сквер «Дубовий гай».

Офіційне голосування розпочнеться з 01 вересня по 15 вересня 2019 року. Проголосувати за проект можна в паперовому вигляді за адресою: Київська область, м. Обухів, вул. Малишка, 6, управління економіки (при собі мати паспорт громадянина України), або в електронному вигляді в розділі «Громадський бюджет» (https://obcity.gov.ua/ekonomika-mista/gromadskiy-byudzhet/) на офіційному сайті міста Обухова – https://obcity.gov.ua/.

Консультацію щодо голосування можна отримати  за телефоном (045 72) 5-02-22.

Коментарі