Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

НАЙТЕПЛІШІ ВІТАННЯ НАШОМУ ЗЕМЛЯКУ – ПОВАЖНОМУ ЮВІЛЯРУ ГРАБОВОМУ ВОЛОДИМИРУ КИРИЛОВИЧУ!

 

Сьогодні 8 липня 2019 року відзначає свій поважний 90-літній ювілей чудова людина, мудрий і завзятий чоловік – Грабовий Володимир Кирилович.

Народився він в місті Обухові, у сім’ї колгоспника. Його дитинство було надзвичайно важке, батько працював свинарем, а мати була інвалідом через захворюванням язвою. У сім’ї Грабових було четверо дітей, Володимир старший. Батька Володимира у 1941 році відправили на фронт, були тяжкі часи, німці окупували Обухів.

У 1943 році, коли місто було звільнено, Володимир Кирилович пішов працювати ветеринарним фельдшером.

До війни Володимир Кирилович закінчив 6 класів, а після війни продовжив навчання у школі. У 1947-1948 роках він закінчив школу курсів по підготовці «ветеринарних фельдшерів», працював у колгоспі «9 січня»  старшим ветеринаром. А потім до 1970 року працював секретарем.

Своє кохання Володимир Кирилович зустрів у лікарні, де майбутня дружина Ніна Іванівна Ступак працювала медсестрою. Одружилися вони у 1952 році. Разом подружжя прожило 66 років. Ювіляр має велику родину, яка є його опорою і підтримкою.

Обухівський міський голова Олександр Левченко разом з колективом міської ради щиро вітає Володимира Кириловича з ювілеєм!

90-ліття — дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік.

Вклоняємось Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови. Сердечно вдячні Вам за Вашу невтомну працю, життєву стійкість та мудрість.

Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм завжди були з Вами, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття!

Коментарі