Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та комісія з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

20.06.2019 року на виконання Плану заходів спільних дій по виявленню фактів використання праці неоформлених працівників, нарахування заробітної плати менше мінімального розміру відбулось засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення та комісія з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, погашення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування при Обухівській міській раді під головуванням заступника міського голови Верещака А. М.

На засіданні були присутні члени робочої групи та комісії, а також запрошені керівники 2 підприємств, які за результатами моніторингу ПФУ та аналізу даних щомісячної звітності страхувальників мають ознаки можливих порушень законодавства про працю. З керівників були взяті пояснення та наданий термін для усунення порушень.

На комісії по заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування було заслухано 6 фізичних осіб – підприємців, які станом на 01.06.2019 року є боржниками зі сплати ЄСВ, з них 4 особи надали квитанції про сплату боргу. З метою з’ясування сум заборгованості зі сплати ЄСВ, комісією вирішено на сайті Обухівської міської ради та фейсбуці розмістити інформаційний лист для фізичних осіб, які у Державного реєстратора припинили підприємницьку діяльність та залишаються боржниками по сплаті ЄСВ. Для вияснення заборгованості рекомендовано звернутись до Обухівського управління ГУ ДФС у Київській області.

Коментарі