Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Київською митницею ДФС вилучено частини гірничо-розвідувального обладнання в перерахунку на більш ніж 9 млн. грн.

Управлінням протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Київської митниці ДФС в рамках проведення операції «Бастіон» зафіксовано спробу незаконної зовнішньоекономічної оборудки вітчизняних підприємців, що могло призвести до значних збитків державному бюджету.

До відділу митного оформлення митного поста “Західний” Київської митниці ДФС було заявлено вантаж «частини гірничо – розвідувального обладнання», який переміщувався на адресу українського підприємства з Китаю.

У ході проведення огляду та перевірки вантажу, встановлено невідповідність товару, заявленого у документах поданих до митного оформлення, а також встановлено реальну вартість.

Встановлені обставини свідчать про те, що подані митникам, як підстави для переміщення товарів, документи містять неправдиві відомості щодо його найменування та митної вартості.

Складено протокол про порушення митних правил. Товари, які незаконно переміщувались на територію України, на суму понад 9,2 млн. грн. вилучено до винесення судом рішення у справі. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 100% вартості товару з конфіскацією.

ГУ ДФС у Київській області

Коментарі