Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ШАНОВНІ МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ!

Прийміть найщиріші слова вдячності за вашу нелегку працю та привітання з професійним святом!

Із самого народження і протягом усього життя ми знаходимося під пильною увагою лікарів та оточені їх турботою про наше здоров’я. Як багато душевної теплоти і терпіння, співчуття і ласки потрібно від медичних працівників для надання своєчасної допомоги людям.

Нам залишається тільки здогадуватися, звідки ви берете для цього сили і енергію. Низький вам уклін, шановні медики, за вашу щогодинну, корисну і таку необхідну працю!

Знаємо, що праця лікарів, медичних сестер, санітарок нелегка, але вона завжди почесна, і наші медики в більшості своїй – люди, віддані обраній професії.

Сьогодні ми чимало вкладаємо бюджетних коштів у розвиток медицини нашої громади, ми усвідомлюємо всю відповідальність перед жителями міста, і впевнені, що з новим сучасним медичним обладнанням, яке має наш Центр первинної медико-санітарної допомоги, можна досягнути достатнього рівня лікування та профілактики захворювань.

На честь вашого свята – Дня медичного працівника прийміть найтепліші побажання здоров’я і щастя, миру і благополуччя, сімейної злагоди і добра вам та вашим близьким!

З повагою, Обухівський міський голова Олександр Левченко

Коментарі