Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Завдяки податківцям Київщини, до бюджету однієї з сільрад регіону надійшов 1 млн. грн. штрафних санкцій

За повідомлення начальника ГУ ДФС у Київській області Олексія Кавиліна, податківці Київщини, зокрема, фахівці управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів, виявили факт реалізації суб’єктом господарювання слабоалкогольних напоїв без наявності відповідної ліцензії. Загальна вартість отриманої партії – 295,5 тис. грн.

Крім того, підприємство зберігало партію алкогольних напоїв на суму 410,8 тис. грн. у місці, відомості про яке не внесені до Єдиного державного реєстру місць зберігання.

За порушення норм чинного законодавства щодо виробництва і торгівлі спиртом етиловим, коньячним і плодовим, спиртом етиловим ректифікованим виноградним, спиртом етиловим ректифікованим плодовим, дистилятом виноградним спиртовим, спиртом-сирцем плодовим, алкогольними напоями та тютюновими виробами платника податків притягнено до відповідальності.

«Результатом вжитих заходів стало поповнення місцевого бюджету Дударківської сільської ради Бориспільського району Київської області на суму у понад 1 мільйон гривень, який сплатило відоме підприємство як штраф за порушення норм чинного законодавства. Наша робота у тому числі спрямована на детінізацію ринку підакцизних товарів, створення рівних умов для всіх його учасників та збільшення надходжень до бюджету – це пріоритетні завдання. Податки мають сплачувати всі, як і дотримуватися норм закону. І вже тим більше – підприємства з всесвітньо відомими іменами», – підкреслив Олексій Кавилін.

ГУ ДФС у Київській області

Коментарі