Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Дорогі діти, вчителі, батьки!

Щиро вітаю усіх зі святом Останнього Дзвоника!

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче.

Ось і минув ще один навчальний рік, який запам’ятався кожному з вас новими знайомствами, знаннями, враженнями, новими здобутками та успіхами. Були, звичайно, і прикрощі, але, я впевнений, ви їх вдало подолали.

На багатьох школярів чекає попереду чудовий літній відпочинок, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю вам гарно відпочити, із великою користю провести вільний час, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

Для вас, випускники, цей Дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був вдалий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення усіх ваших мрій.

З особливою теплотою звертаюся до наших наймолодших школяриків – першокласників. Напевно, саме для них перший рік навчання був не дуже простий, адже потрібно було звикати до багатьох нових та незвіданих речей. Але вони справилися достойно і впевнено влилися в дружній колектив школи. Гарного вам відпочинку та подальших успіхів і звершень!

Глибоко вдячний педагогам і батькам! Ви вклали у своїх діток, у своїх вихованців душу, серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Завжди намагалися з розумінням ставитися до перших дитячих труднощів шкільного життя та щиро раділи їхнім успіхам та перемогам. Пишайтеся своїми дітьми, адже вони – наше майбутнє!

У житті так заведено, що в приємні моменти час летить непомітно і дуже швидко. А тому насолоджуйтеся шкільними роками, бо вони є найкращі. Нехай школа назавжди залишається у вашій пам’яті не тільки, як храм науки, а й храм душі та серця!

Щастя всім, добра, міцного здоров’я, великого натхнення та успіхів, мирного неба та благополуччя!

З повагою, Обухівський міський голова Олександр Левченко

Коментарі