Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

НАПРАЦЮВАННЯ НОВИХ ШЛЯХІВ СПІВПРАЦІ З ПрАТ «КИЇВСЬКИЙ КАРТОННО – ПАПЕРОВИЙ КОМБІНАТ»

27 травня 2019 року заступник директора-начальник відділу організації працевлаштування населення Обухівської міськрайонної філії Київського ОЦЗ Надія Стричак разом з начальником відділу взаємодії з роботодавцями Катериною Покотиловою провели робочу зустріч з директором із адміністративної діяльності і управління персоналу ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат» Романом Гіріним.

Мета зустрічі – напрацювання нових шляхів співпраці, допомога в укомплектуванні вакансій підприємства.

На сьогодні ПрАТ «Київський КПК» пропонує роботу менеджерам з продажу, машиністам папероробної (картоноробної) машини, різальникам паперу, картону та целюлози, машиністам гофрувального агрегату, сушильникам папероробної (картоноробної) машини, слюсарям – ремонтникам, вантажникам. Пропонується високий рівень заробітної плати, навчання на робочому місці.

Під час розмови ознайомлено з переліком послуг для роботодавців, поінформовано про стан, основні тенденції та процеси на ринку праці, також основну увагу приділили обговоренню питань, які виникають при укомплектуванні штату працівників, запропоновано шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості.

В результаті зустрічі напрацьовано план дій щодо вирішення кадрових проблем підприємства та досягнуто домовленості про подальшу плідну співпрацю.

Коментарі