Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Здійсніть митне оформлення транспортного засобу по 23 травня 2019 (включно)

Головне управління ДФС у Київській області повідомляє, що з 24 травня 2019 року вступають у дію нові санкції щодо відповідальності за порушення строків та вимог митних режимів.

Так, при перевищенні строків перебування транспортних засобів особистого користування у митному режимі транзиту або тимчасового ввезення більше ніж на 30 діб власнику такого автомобіля загрожує штраф у розмірі 170 тис. грн. або конфіскація транспортного засобу за рішенням суду – це передбачено чинним законодавством.
Власників автомобілів на іноземній реєстрації мають можливість при оформленні транспортних засобів скористатися умовами перехідного періоду, встановленого Законом України №2612-VIII.

До 23 травня 2019 року (включно) митне оформлення транспортного засобу, щодо якого порушені строки та умови (вимоги) митних режимів тимчасового ввезення або транзиту, здійснюється за умови сплати належних митних платежів та добровільної сплати до державного бюджету коштів у сумі, що дорівнює розміру п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (8500 гривень). За таких умов особи звільняються від адміністративної відповідальності, передбаченої статтями 470, 481 та 485 Митного кодексу України, за порушення митних правил.

ГУ ДФС у Київській області

Коментарі