ДО УВАГИ суб’єктів господарювання, громадських організацій та інших зацікавлених осіб!!!

350

З метою проведення роз’яснювальної роботи та підвищення рівня обізнаності щодо особливостей впровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, розроблено безкоштовний навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».

Навчальний курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи НАССР та доступною мовою пояснює непрості питання даної системи. Курс спрямований насамперед на представників бізнес – середовища, але буде цікавим і корисним як фахівцям державного сектору в харчовій галузі, так і споживачам. Навчання повністю безкоштовне, побудовано у вигляді відео лекцій. За результатами успішного проходження курсу учасники отримують відповідні сертифікати. Зареєструватися на безкоштовний курс можна за посиланням: https://courses.prometheus.org.ua/courses/coursev1:MinAgro+HACCP101+2019_T2/about

Коментарі