Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Олексій Кавилін: «Докладаємо зусиль у формуванні свідомого погляду на висвітлення питань економічної проблематики»

Нещодавно начальник ГУ ДФС у Київській області у якості експерта з податкового законодавства взяв участь у засіданні Оргкомітету Національної премії для журналістів «Mediaetc. 3.0», який підбив проміжні підсумки конкурсу для медійників та роз’яснив методику оцінювання робіт.

«Mediaetc. 3.0» – це Національна премія для медівників, журналістів, блогерів. Які спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у Податковій сфері, а також розвиток вітчизняного підприємництва. Премія заснована громадськими організаціями «Інститут податкових реформ» та «Громадське радіо».

За словами Олексія Кавиліна, Національна премія сприяє підвищенню медіа-грамотності з питань податкового законодавства. «Це, у свою чергу, позначається як на глобальних процесах у контексті держави, так і на буднях українських громадян. Тому ми докладаємо зусиль у формуванні свідомого погляду на висвітлення питань економічної проблематики», – підкреслив Олексій Анатолійович.

Голова оргкомітету «Mediaetc. 3.0» Олена Хотенко зазначила, що наразі отримано 261 роботу з 17 областей України. Найбільша кількість конкурсних робіт надійшла зі Київської, Львівської, Вінницької та Одеської областей. Кожну роботу оцінюватимуть два експерти: з медіасфери – на дотримання журналістських стандартів, та з економічної або юридичної – на змістовність. У підсумку, висновки експертів узагальнюватимуться оргкомітетом Премії.

ГУ ДФС у Київській області

Коментарі