Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Підрозділи аудиту ГУ ДФС у Київській області упередили несплату 52 млн. грн. до бюджету

Протягом січня-березня 2019 року управлінням аудиту ГУ ДФС у Київській області проведено 185 документальних перевірок в тому числі 69 планових та 116 позапланових перевірок.

За результатами проведених документальних перевірок донараховано узгоджених податкових зобов’язань в сумі 510,6 млн. грн., що на 201,4 млн. грн. більше ніж у відповідному періоді 2018 року. Із донарахованих сум до бюджету надійшло 20,7 млн. грн., що на 8,5 млн. грн. більше ніж за аналогічний період минулого року.

Крім того, в ході документальних перевірок зменшено неправомірно задекларовані підприємствами збитки на суму 289,8 млн. грн., що дозволить у майбутніх періодах упередити несплату зазначених податків до бюджету, також, зменшено суму від’ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ в розмірі 12,5 млн. гривень.

Крім того, за січень-березень 2019 року проведено 417 фактичних перевірок платників податків, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, за результатами яких до порушників податкового законодавства застосовані штрафні санкцій на загальну суму 19,7 млн. грн., з яких 3,1 млн. грн. сплачено до бюджету.

ГУ ДФС у Київській області

Коментарі