Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ТОВ «АЕРОК» запрошує на роботу

04 квітня 2019 року в Обухівській міськрайонній філії Київського ОЦЗ представники ТОВ «АЕРОК» провели презентацію підприємства з метою пришвидшення укомплектування вакансій.

ТОВ «АЕРОК» – потужне ринкоутворююче підприємство Обухівщини, провідний український виробник будівельних матеріалів. Є лідером ринку виробів з пористого бетону автоклавного твердіння в Україні. Продукція підприємства широко відома не лише в нашій країні, а й далеко за її межами, так як за своєю якістю відповідає найвищим вимогам українських і європейських стандартів.

Директор з персоналу Інна Степанова ознайомила присутніх із специфікою діяльності підприємства, розповіла про умови та оплату праці, режим роботи, соціальні гарантії для працівників та наголосила, що на підприємстві є можливість кар’єрного росту.

Зауважила, що рівень заробітної плати на підприємстві найвищий в Обухівському районі.

Сьогодні на підприємстві є вакансії слюсарів-ремонтників, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, формувальників у виробництві стінових та в’яжучих матеріалів, водія навантажувача та оператора передавального мосту.

Маємо надію, що сьогоднішній захід не тільки допоможе ТОВ «АЕРОК» швидко підібрати кваліфікованих працівників, а і зміцнить подальші партнерські стосунки зі службою зайнятості.

Коментарі