Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

До відому платників податків!!!

Статтею 10 Податкового кодексу України визначені місцеві податки та збори, а саме:
– податок на майно;
– єдиний податок;
– збір за місця для паркування транспортних засобів;
– туристичний збір.

Міські ради в межах своїх повноважень приймають рішення про встановлення місцевих податків та зборів на своїх територіях.

На даний час Обухівською міською радою проводиться робота із розроблення регуляторних актів: «Про встановлення розміру ставок єдиного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, туристичного збору на території Обухівської міської ради на 2020 рік» та «Про встановлення ставок земельного податку на території Обухівської міської ради на 2020 рік».

Розробниками цих актів є управління економіки, фінансове управління та земельний відділ виконавчого комітету Обухівської міської ради.

Зазначені регуляторні акти в червні 2019 року будуть винесені на затвердження Обухівською міською радою; дія актів – 2020 рік.

Звертаємося до всіх платників податків долучатися до розроблення вказаних актів. Нам буде важливо знати думку підприємців щодо встановлення ставок та пільг з місцевих податків та зборів на території Обухівської громади.

Кожна подана вами пропозиція буде спільно обговорена і врахована при розробці та прийнятті вищевказаних регуляторних актів.

Свої пропозиції, коментарі Ви можете розмістити за наступним посиланням https://consult.e-dem.tools/polls.

Звертатися за інформацією, подавати пропозиції можна до управління економіки, фінансового управління та земельного відділу виконавчого комітету Обухівської міської ради; тел. (045 72) 5-02-22; 5-04-07; 5-05-09.

Управління економіки виконавчого комітету міської ради

Коментарі