Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Перевірити фіскальний чек можна в «Електронному кабінеті»

Головне управління ДФС у Київській області інформує,  що ДФС запроваджено електронний сервіс, який дозволить покупцям товарів та послуг здійснювати пошук  та перегляд фіскальних касових чеків, сформованих традиційними реєстраторами розрахункових операцій та електронних фіскальних чеків, що створені новими РРО.
Для перевірки фіскальних касових чеків потрібно на суб-сайті ГУ ДФС у Київській області або на веб-порталі  ДФС України зайти у вкладення «Електронний кабінет».

Сервіс знаходиться у відкритій частині електронного кабінету, доступ до нього здійснюється без ідентифікації особи у режимі реального часу (24/7/365)  за посиланням: http://cabinet.sfs.gov.ua/cashregs/check.

Щоб знайти та  переглянути фіскальний касовий чек потрібно ввести: фіскальний номер РРО, дату та час видачі чека (для традиційних РРО).

Для пошуку  електронного чека потрібно ввести його фіскальний номер і дату. Якщо чек  у системі не знайдено, потрібно зробити його фото й надіслати  за адресою: infozvit@sfs.gov.ua. Фахівці фіскальної служби дослідять причину, за якої електронний чек не потрапив до системи й будуть вжиті відповідні заходи.

Запроваджена новітня інформаційна система реєстрації та обліку реєстраторів розрахункових операцій E-Receipt передбачає реєстрацію пристроїв без подання до контролюючих органів будь-яких паперових документів і не потребує плати за її використання. Електронний чек генерується, реєструється в системі ДФС,  доповнюється QR-кодом, після чого передається на пристрій. Інформація про фіскальний номер чека та його QR-код зберігається в e-Receipt і доступна для перегляду в електронному кабінеті платникам та покупцям товарів (послуг).

ГУ ДФС у Київській області

Коментарі