Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ШАНОВНІ СТАРШОКЛАСНИКИ!

Незабаром канікули…

Ви хочете провести їх цікаво і з користю?

Ви вже обрали майбутню професію, визначились з навчальним закладом?

Якщо ще ні, або маєте сумніви щодо вибору, фахівці Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості допоможуть вам у цьому.

Безкоштовні послуги з профорієнтації можна отримати безпосередньо в приміщенні центру зайнятості, що знаходиться за адресою: м. Обухів, вул. Чаплінського 3Б, записавшись на консультацію за номером тел. 5-36-79 або скориставшись сервісом «Електронна черга», на сайті https://www.dcz.gov.ua/ де необхідно обрати консультацію залежно від мети: отримання консультації щодо вибору/зміни професії (тестування); отримання консультації з питань професійної орієнтації.

• За допомогою спеціалізованих тестів та індивідуальної консультації фахівці допоможуть з’ясувати Ваші професійні схильності та здібності, коло інтересів, життєві цілі та орієнтири.
• Ви маєте змогу пройти поглиблене тестування з метою вибору майбутньої професії та навчального закладу для її отримання.
• Отримаєте вичерпну інформацію щодо професії, дізнаєтесь які професії наразі актуальні, а які канули в забуття.
• Кваліфіковані фахівці проконсультують не тільки Вас, а й Ваших батьків, сформують рекомендації щодо побудови професійної кар’єри.

Правильний вибір професії – одна з умов успіху сучасної людини!

Коментарі