Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДЕВ’ЯТИКЛАСНИКАМ ПРО СКЛАДОВУ «МОЖУ» ФОРМУЛИ ВИБОРУ ПРОФЕСІЇ

20 березня 2019 року фахівці Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості провели інтерактивний профорієнтаційний урок на тему «Формула вибору професії. Складова «Можу» для учнів 9-А класу НВК «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням української мови та літератури ім. А.С.Малишка» міста Обухова.

Підлітки згадали формулу вибору професії «Хочу-Можу-Треба», детально розібрали її другу складову «Можу» та обговорили помилки, з якими можна стикнутись під час її використання, з’ясували, які індивідуально-психологічні здібності повинні мати представники кожного з п’яти типів професій, прийняли активну участь в інтерактивних вправах «Дерево бажаних професій» та «Професійні вимоги».

На завершення заняття школярі підвели підсумки, поділилися, що корисне вони дізналися сьогодні, та отримали домашнє завдання, яке потрібно виконати до наступної зустрічі: зареєструватися та пройти тестування на «Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри державної служби зайнятості» та в консультаційній мережі «Моя професія».

Коментарі