Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні жителі та гості м. Обухів

Виконавчий комітет Обухівської міської ради повідомляє, що відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту Київської області на 2019 рік, затвердженого розпорядженням голови Київської обласної державної адміністрації від 30.01.2019 року № 38, та Плану основних заходів цивільного захисту м. Обухів на 2019 рік, затвердженого розпорядженням Обухівського міського голови, 14-го та 15-го березня поточного року заплановано проведення командно-штабного навчання з органами управління та силами цивільного захисту Обухівської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Київської області на тему: «Дії органів управління та сил цивільного захисту Обухівської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру».

Під час проведення навчання буде задіяні керівний склад органів управління та сил цивільного захисту міста, члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, комісії з питань евакуації;Обухівське відділення поліції ГУ НП України в Київській області, Обухівський РС ГУ ДСНС України у Київській області, 16-ДПРЧ м. Обухів,43-ДПРЧ по охороні Київського КПК структурні підрозділи виконавчого комітету Обухівської міської ради; сили і засоби Обухівської міської ланки територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ Київської області, спеціалізовані служби цивільного захисту та формування ЦЗ підприємств життєзабезпечення міста.

Місце проведення навчань зала засідань Обухівської міської ради (м. Обухів, вул. Київська, 10), місця постійного розміщення сил спеціалізованих служб та формувань цивільного захисту, які залучаються до навчання; території та об’єкти міста Обухів, задіяні для відпрацювання практичних заходів.(ЗОШ № 4, буд. № 17 а по вул. Миру, буд № 6 на мікрорайоні Обухівський ключ, ТОВ «Інтерфом» та Прат «ККПК»).

Коментарі