Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ШАНОВНІ СТАРШОКЛАСНИКИ ТА ШУКАЧІ РОБОТИ!

Службою зайнятості запроваджена онлайн-профорієнтація за допомогою спеціального сервісу, який можна запустити прямо у браузері Вашого комп’ютера – веб-базована платформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа». Відтепер система профорієнтаційного діагностування стала загальнодоступною, усі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно у он-лайн форматі без відвідування центру зайнятості, якщо існує потреба у:
– виборі (зміні) професії;
– виборі майбутнього напряму професійного навчання;
– оцінці власних здібностей;
– саморозвитку.

Перетворіть вибір майбутньої професії з «гадання на кавовій гущі» у науково обґрунтований прогноз, виявіть схильності та здібності до різних видів діяльності.

Програма тестування основана на діагностиці й зіставленні трьох основних факторів успішного професійного навчання й самореалізації:

– професійна мотивація визначає глибинні професійні інтереси й цінності;
– структура інтелекту – рівень розвитку інтелекту (ІQ), специфіку структури здібностей;
– психологічні схильності – схильність до певних видів професійної діяльності.

Проходження усіх тестів гарантує високу результативність діагностики та максимально приближений професійний вибір для людини, яка проходить тестування.

Треба пам’ятати, що зайва година часу, витрачена на усвідомлення професійних вподобань, може заощадити роки марних зусиль у «пошуку професії по душі» у майбутньому!

За результатами повного тестування програма пропонує не приблизні напрями професійної самореалізації, а конкретні професії відповідно особистісних інтересів та схильностей, із зазначенням відсотка відповідності.

Всім бажаючим, що потребують вибору або зміни професії, обрання свого кар’єрного шляху, визначення власних професійних інтересів, здібностей, психологічних схильностей, надається можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації у он-лайн форматі.

Для цього достатньо зв’язатись з профконсультантом Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за телефоном 04572-5-36-79, заявити про своє бажання та отримати код доступу.

Проаналізувати отримані результати можна самостійно, з батьками чи друзями. Але краще зрозуміти результати тесту допоможуть фахівці служби зайнятості.

Щоб записатись на тестування або отримати додаткову інформацію, звертайтесь до фахівців Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості, що знаходиться за адресою: м. Обухів, вул. Володимира Чаплінського, 3-Б або за допомогою електронної черги за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/EReception/#/appointment

 

Коментарі