Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ШАНОВНА ОБУХІВСЬКА ГРОМАДО!

У ці лютневі дні минає п’ята річниця з тих трагічних подій на Майдані. В скорботі схиляємо голови перед пам’яттю людей, яких було вбито у мирний, цивілізований час 21 століття.

20 лютого спливає 5-та річниця з дня загибелі нашого земляка Володимира Чаплінського, який віддав своє життя, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Сьогодні у місті та районі відбулися заходи вшанування світлої пам’яті усіх загиблих Героїв Небесної Сотні: у залі слави районного краєзнавчого музею та на Алеї Небесної Сотні пройшли мітинги-реквієми. Також до місць захоронення Володимира Чаплінського та загиблих Героїв АТО були покладені квіти.

Герої Небесної Сотні стали для усієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, але і прикладом та джерелом натхнення для наших воїнів, які гідно продовжують їхню справу, захищаючи нас на сході країни.

Низький уклін матерям і батькам, що виховали таких синів і дочок! Згадаймо всіх, хто поклав життя за волю, незалежність та свободу нашої України!

Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини.

Будьмо гідні своїх героїв! Слава Україні! Героям слава!

Герої не вмирають!

Коментарі