Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

У січні за результатами роботи підрозділів аудиту бюджету відшкодовано майже 7 млн. грн.

Протягом січня 2019 року управлінням аудиту ГУ ДФС у Київській області проведено 99 документальних перевірок, у тому числі 43 планових та 56 позапланових перевірок.

За результатами проведених документальних перевірок донараховано узгоджених податкових зобов’язань в сумі 303,2 млн. грн., з яких до бюджету надійшло 6,9 млн. гривень.

Крім того, в ході документальних перевірок зменшено неправомірно задекларовані підприємствами збитки на суму 186,1 млн. грн., що дозволить у майбутніх періодах упередити несплату зазначених податків до бюджету, також, зменшено суму від’ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ в розмірі 9,1 млн. гривень.

Крім того, за січень 2019 року проведено 129 фактичних перевірок платників податків, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, за результатами яких до порушників податкового законодавства застосовані штрафні санкцій на загальну суму 0,8 млн. грн., з яких 0,7 млн. грн. сплачено до бюджету.

ГУ ДФС у Київській області

Коментарі