Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Підбір кандидатур на заміщення вакантних посад Обухівського відділу поліції ГУ НП в Київській області

21 січня 2019 року Обухівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій для Обухівського відділу поліції ГУ НП в Київській області.

З метою підбору кандидатур на посади поліцейських сектору реагування патрульної служби на захід прибули заступник начальника сектору реагування патрульної поліції №3 капітан поліції Кабанець Юрій Анатолійович та начальник сектору кадрового забезпечення Обухівського відділу поліції капітан поліції Мороз Ілона Сергіївна, а також були запрошені 20 шукачів роботи.

Представники поліції ознайомили присутніх зі специфікою роботи, розповіли про основні службові обов’язки, бажані якості, навички, вимоги до претендентів та повідомили про рівень заробітної плати, соціальне забезпечення, можливість кар’єрного росту.

На сьогодні Обухівським відділом поліції подано для укомплектування 5 вакансій поліцейських.

Конкурс на заміщення вакантних посад тривав з 05 січня до 21 січня 2019 року, тож часу на роздуми майже не залишилось. Тому уже сьогодні одна особа згодилась та подала заяву на участь у конкурсі.

Захід виявився досить цікавим, змістовним та результативним. Жвава дискусія на питання, які задавали присутні, проходила в атмосфері відкритості та доброзичливості.

Після заходу бажаючі отримали рекомендації про подання заявок на участь у конкурсі, який проходить досить часто. Неукомплектованих посад у Київській області ще достатньо.

Представники поліції подякували фахівцям центру зайнятості за проведений захід та домовились, що і надалі будуть співпрацювати в такому форматі.

 

Коментарі