Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

В МІСЬКІЙ РАДІ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР ПО ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ

14-15 січня відбувся дводенний робочий семінар з муніципального енергетичного менеджменту в рамках проекту «Енергоефективність у громадах ІІ» за підтримки Обухівської міської ради.

До семінару з вітальним словом долучився міський голова Левченко Олександр Миколайович. Він наголосив на особливій важливості питання енергоефективності в наш час та розповів про розвиток міста в даному напрямку. Від проекту «Енергоефективність у громадах ІІ» з вітальним словом виступив старший координатор Володимир Перегудов.

Далі розпочалася робоча програма заходу, під час якої представники міст-партнерів: Житомир, Славутич, Українка, Васильків та Переяслав-Хмельницький вивчали специфіку впровадження муніципального енергетичного менеджменту у містах, ознайомилися з презентаціями міст учасників. Окрему увагу приділили питанню необхідності використанню програмного забезпечення моніторингу показників споживання енергетичних ресурсів та кліматичного коригування отриманих даних для достовірного їх порівняння за різні періоди і їхнього якісного аналізу.

На другий день семінару учасники відвідали декілька об’єктів. Першим був ДНЗ «Зірочка», на прикладі якого учасники навчалися проводити експрес-енергоаудити, що є невід’ємним інструментом в муніципальному енергетичному менеджменті. Також відвідали підприємство ПП «Обухівміськвторресурси», яке займається збиранням, сортуванням та частковою переробкою сміття.

 

Коментарі