Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Про проведення конкурсу для призначення на посади педагогічних працівників комунального закладу Обухівської міської ради «Обухівський міський інклюзивно-ресурсний центр»

Управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад фахівців комунального закладу Обухівської міської ради «Обухівський міський інклюзивно-ресурсний центр»:

«вчителя-дефектолога»;
«вчителя-логопеда»;
«практичного психолога»;
«вчителя-реабілітолога».

На посади педагогічних працівників ІРЦ призначаються особи, які мають вищу педагогічну (психологічну) освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія», «Фізична культура», стаж роботи не менше трьох років за фахом та з організації інклюзивного навчання.

Кандидати, які беруть участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подають до управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради наступні документи:
– заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
– автобіографію;
– копію документа, що посвідчує особу;
– копії документів про вищу освіту;
– копію трудової книжки;
– резюме у довільній формі.

Додаткову інформацію щодо порядку проведення конкурсу, документів для участі в конкурсі можна отримати за телефоном: 0662563075.

Документи для участі у конкурсі приймаються впродовж 30 календарних днів від дня опублікування оголошення за адресою: 08702, м. Обухів, Каштанова, 13, управління освіти.

Електронна адреса: obуhiv-yo@ukr.net

Конкурсний відбір на посаду буде проведено 25 січня 2019 року о 13 год. 00 хв. за адресою: 08702, м. Обухів, вул. Каштанова, 13, управління освіти.

Коментарі