Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Вперше в Обухові спортсмени клубу «Кшатрій» складали іспит на нові пояси

22.12.2018 року мої учні, вихованці Спортивного Клубу «Кшатрій» складали іспит на нові пояси. Визначним моментом стало те, що це вперше в Обухові було проведено кю-тест з Кіокушинкай Карате!
Надалі ми плануємо щороку проводити такі іспити для наших молодих каратистів!

Приймало участь понад 50 спортсменів з 4-оі та 1-оі шкіл м. Обухів. Серед них: 19 спортсменів складали свій перший іспит на помаранчевий пояс (10-ий кю), 11 спортсменів складали іспит на сріблясту нашивку (9-ий кю), 22 спортсмени складали іспит на синій пояс (8-ий кю). Іспит змусив хвилюватись всіх: молодих каратекі, їх батьків, ба й навіть я хвилювався мабудь найбільше з усіх) така відповідальність лежить на плечах тренера. Після тривалої перевірки технічних здібностей спортсмена, його фізичних якостей та знання ката (так званий бій з уявними супротивниками), наші учні мали провести ще й поєдинки. Після чого Головний тренер іспиту виніс своє рішення: іспит склали всі!

Щиро дякую своїм дітям за бажання тренуватись, долати страх та лінь і прагнути до нових вершин. Дякую батькам за підтримку як психологічну, так і фінансову! Окрема подяка директору 4-ої школи – Марченко Вікторії Михайлівні за повсякчасну підтримку нашого клубу і допомогу в усьому!! Також велика подяка і великий Осу Сенсею – Станіславу Савчуку за те, що приїхав і прийняв іспит у моїх бійців. Як завжди дякую – Шихану Броністовському Сергію Юрійовичу, що прийняв наш Клуб в свою здорову родину! І меру міста Обухів – Левченку Олександру Миколайовичу за надані можливості тренувати дітей нашого міста і виховувати в них бойовий дух!

Коментарі