Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

УНІВЕРСИТЕТ ТРЕТЬОГО ВІКУ: ВЧИТИСЯ НІКОЛИ НЕ ПІЗНО

«Вчитися ніколи не пізно» – ця вічна істина дуже підходить для цієї установи, презентація якої відбулася 27 грудня 2018 року в стінах ЦТДЮМ «Романтик».

Спочатку була ініціативна група, яка і запропонувала зробити у нашому місті таку установу, де б збиралися люди, як тепер кажуть елегантного віку, щоб спілкуватися, опановувати нові знання з різних галузей. Обухівський міський голова із задоволенням підтримав цю ініціативу. На сесії депутати міської ради також підтримали створення даного закладу. На це були виділені кошти і тепер ми маємо під егідою управління соціального захисту населення новостворений заклад – Університет третього віку.

Поважні студенти цього новоствореного вузу підготували чудове Різдвяне свято. А ще красиву виставку художніх виробів та картин. І вже немає жодних сумнівів, що ця справа є дуже потрібною та цікавою для мешканців нашого міста.

В Університеті працює 9 факультетів, на які вже ходить більше 60 чоловік бажаючих.
Тут фахівці-професіонали викладають англійську та українську мови, аграрну справу та комп’ютерні курси, курси хорового співу, танці, малювання, декоративно-прикладне мистецтво та навіть йогу.

Народний хор «Оксамит» в Університеті зібрав навколо себе усіх охочих співати.
Університет третього віку – прекрасна ідея та чудова нагода для спілкування, обміну досвідом та знаннями, а це є запорукою хорошого настрою, бадьорості духу та довгих років життя.