Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВОНИ – НАША ГОРДІСТЬ!

Без усякого сумніву в Обухові найкращі спортсмени, бо їх тренують найкращі наставники та є хороші умови для тренувань. У місті працює дуже багато спортивних секцій, клубів та проходить велика кількість змагань з різних видів спорту. Кожен може знайти собі заняття до вподоби.

Наші юні спортсмени не зупиняються на досягнутих перемогах місцевого рівня, а впевнено розширюють ареал здобутків на обласному та загальнодержавному рівні.
17 листопада 2018 року в Березані відбувся Кубок Київської області з таеквондо серед дітей та підлітків. Наш спортивний клуб «Мукідо» м. Обухів представляли 36 кращих спортсменів. Додому вони повернулися з найкращими результатами: 20 золотих медалей, 18 – срібних, 16 – бронзових та отримали перше загальнокомандне місце.

На змаганнях під назвою «Кубок Поділля із Зендокай Карате-До», що відбулися 24 листопада 2018 року на базі спорткомплексу Хмільницької ДЮСШ, спортсмени збірної міста Обухів, клубів «Kayros» та «Скорпіон» вибороли такі місця:

Золото: Рудик Настя, 10 років та Мельник Денис, 9 років.

Срібло: Шіпітько Аня, 13 років; Пірогова Олександра, 13 років; Крамар Мар’яна, 8 років; Білявський Олександр, 13 років; Трегуб Назар, 13 років.

Бронза: Стричак Ярослав, 9 років; Луцик Віктор, 9 років.

Найтепліші вітання для усіх переможців та учасників змагань! Велика подяка батькам за підтримку дітей та тренерам за майстерність і талант. Завдяки вашому терпінню, самовіддачі та енергії втілюються найсміливіші та найзаповітніші мрії дітей, які присвятили себе спорту, а це, погодьтеся, найголовніше для кожного з батьків, а також для наставників.

Щиро зичимо усім міцного здоров’я, хорошого настрою, успіхів! Бажаємо ніколи не падати духом, радіти кожному дню.

Спортивного вам довголіття і нових яскравих перемог!