Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Платники податків Київщини за 10 місяців 2018 року сплатили майже 2 млрд. грн. податку на прибуток

З початку року до зведеного бюджету країни надійшло майже 2 мільярди гривень податку на прибуток. Як підкреслив начальник ГУ ДФС у Київській області Олексій Кавилін, цей показник на 39% або 600 млн. грн. перевищує надходження з цього виду податку у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Так, лідируючу позицію зі сплати податку на прибуток наразі обіймає Києво-Святошинське управління ГУ ДФС у Київській області. На другому за обсягами платежів до бюджету місці – Бориспільске управління із сумою сплати у 165 млн. грн. Завершує трійку лідерів Білоцерківське управління із перерахованою сумою у 158 мільйонів гривень податку на прибуток.

Окремо очільник фіскальної служби Київської області зазначив, що ці результати, зокрема, є наслідком підвищення загального рівня податкової культури платників податків: «Законослухняний та добросовісний бізнес відчуває підвищення якісного рівня податкових сервісів, створення комфортних умов, відкритість та прозорість фіскальної служби і йде назустріч у напрямку налагодження співпраці. Більше того, удосконалення сервісного обслуговування та налагодження дійсно партнерських відносин із бізнес-середовищем і надалі залишаються одним із ключових напрямків роботи ГУ ДФС у Київській області».

ГУ ДФС у Київській області