Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

За результатами роботи підрозділів аудиту ГУ ДФС Київщини до бюджету надійшло 60.6 млн. грн.

За результатами документальних перевірок проведених підрозділами аудиту ГУ ДФС у Київській області, донараховано узгоджених податкових зобов’язань на суму 1,7 млрд. грн., в тому числі за актами звітного року – 218 млн. гривень.

Станом на 1 листопада 2018 року 60,6 млн. грн. вже надійшли до бюджету грошовими коштами. Крім того, в ході документальних перевірок зменшено неправомірно задекларовані підприємствами збитки на суму 1,2 млрд. грн., що дозволить у майбутніх періодах упередити несплату зазначених податків до бюджету, також, зменшено суму від’ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ в розмірі 17,9 млн. гривень.

Крім того, за січень-жовтень 2018 року проведено 1 590 фактичних перевірок платників податків, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, за результатами яких до порушників податкового законодавства застосовані штрафні санкцій на загальну суму 17,2 млн. грн., з яких 10,2 млн. грн. сплачено до бюджету.

ГУ ДФС у Київській області