Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Від платників Київщини до місцевих бюджетів надійшло 9,7 млрд. грн.

За повідомленням начальника ГУ ДФС у Київській області Олексія Кавиліна, за 10 місяців 2018 року до місцевих бюджетів регіону надійшло 9,7 млрд. грн. Цей показник на 25% перевищує минулорічний, що дорівнює майже 2 мільярдам гривень додаткових коштів.

Коментуючи надходження у розрізі основних платежів, Олексій Кавилін підкреслив позитивну динаміку у сплаті податку на доходи фізичних осіб. За наданою ним інформацією, у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року, до місцевих скарбниць перераховано 6,3 млрд. грн. ПДФО. Цей показник майже на третину більший за суму, сплачену минулоріч. Від плати за землю перераховано 1 мільярд гривень із додатковою сумою у 16,4 млн. грн. Представники малого та середнього бізнесу спрямували до місцевих бюджетів1,4 мільярда гривень. Це на 29% або 324 мільйона гривень більше, аніж за відповідний період 2017 року.

У півтора рази зросла сума від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки – 269 мільйонів гривень. Це на 96 млн. грн. більше за минулорічний показник. Власники елітних автомобілів поповнили місцеві бюджети на суму у 18 мільйонів гривень, що на 59% або 6,7 млн. грн. перевищує минулорічні надходження.

ГУ ДФС у Київській області