Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Доступно та цікаво про вакцинацію розповіли фахівці для дошкільнят міста Обухова

З метою підтримки вакцинації 22 жовтня 2018 року в дошкільних закладах Обухова «Рушничок» та «Катруся» відбулася цікава презентація дитячої книги про те, як захиститися від інфекцій та навіщо потрібне щеплення.

Організатором заходу виступив Комунальний заклад Обухівської міської ради Обухівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги. Проект був створений у рамках освітньої програми з охорони здоров’я дітей Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) під керівництвом Анни Суходольської та за допомогою медичної консультації Катерини Булавінової.

Вже тривалий час міський центр ПМСД плідно співпрацює з Дитячим фондом. Захід, що відбувся, мав на меті познайомити батьків, вихователів та вчителів з таким поняттям, як вакцинація, донести інформацію про важливість та необхідність щеплення для запобігання захворюванням.

Дитяча книжка під назвою «Лілі, яка потоваришувала з вірусами та здійснила їхню найбільшу мрію» була презентована маленьким глядачам цікаво й доступно завдяки театралізованій постановці Белль Шевченко та Олександра Нечитайла.