Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВІДКРИТТЯ МІСЬКРАЙОННОЇ СПАРТАКІАДИ ДОПРИЗОВНОЇ МОЛОДІ – 2018

17 жовтня на базі навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа I-III ст. №4 – центру військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки» відбувся міськрайонний етап Спартакіади допризовної молоді – 2018 року. Він був присвячений відзначенню Дня захисника України та Дня українського козацтва.

Цей захід проводиться на всеукраїнському рівні у три етапи. Вчора відбувся міськрайонний, далі на наших спортсменів чекають обласні змагання, а там вже і до всеукраїнських – недалеко. А так як результати проведення Спартакіади серед допризовної молоді дуже порадували, як тренерів, так і самих юнаків, то претенденти на участь у Всеукраїнській спартакіаді у нас обов’язково будуть.

На змагання прибули 6 команд з навчальних закладів міста Обухова та 8 команд – з Обухівського району.

На усіх учасників спартакіади чекали різні види змагань: стройова підготовка, підтягування на перекладині, метання гранати, біг 100 та 1500 м, стрільба з пневматичної гвинтівки та справжня військова смуга перешкод.

З усіма поставленими завданнями учасники справилися добре, і наприкінці заходу усі, хто показав найкращі результати були нагороджені медалями, дипломами та спортивними кубками.

Щирі вітання переможцям і велика подяка тренерам та наставникам наших майбутніх захисників Батьківщини.

Спорт неможливий без подолання труднощів, а в боротьбі з ними виховується міць та стійкість характеру, витривалість та мужність.

Бажаємо вам досягти вершин у спорті та в інших своїх уподобаннях, завжди бути на висоті у різних життєвих ситуаціях, ніколи не брати участь у справжніх воєнних діях, а лише у мирних спортивних змаганнях, демонструючи свою військову підготовку на подібних, як учора, спартакіадах.

Успіхів вам та натхнення!